Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Crazy Blonde VS Idiotic Red

Crazy Blonde VS Idiotic Red

ccrazyb.png

 

Korhatár: 18_karika_01.png

 

Kategória: Saját regények

 

Karakterek: Christian Emmett, Ronald Bruce, Britney Bruce, Deniel Cross, Christopher Emmett, Robert Bruce, Blake Bruce...

 

Műfaj: Akció, Általános, Dráma, Humor, Kaland, Romantikus, Sportokról

 

Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd, Yaoi

 

Fejezetek: ?

 

Befejezett?: Nem

 

 

 

 

Ismertető:

 

16 év telt el azóta, hogy Chris és Rob szakítottak. Igen szakítottak, és érettségi után az útjaik külön váltak. Chrisnek fia született, aztán egy lánya, és teljesen el is feledkezett egykori szőke barátjáról. Fia, Christian most 16 éves, és születésnapja alkalmából pár kuponnal egy utat nyert a nemrég felfedezett „Vágyak szigetére”. Az nyaralásra természetesen az egész család megy. Ám indulás előtt akad némi fennakadás, ergo, a fiatalabb Chris belebotlik egy vörös hajú, érzéketlen és bunkó korabelibe, akit a szöszi el is küld melegebb tájakra, ám annak apja épp ekkor jelenik meg mögötte, ahogy nála elmondható. De a két apa ahelyett, hogy egymásnak ugrana, csak meglepetten bámulnak a másikra, végül vigyorogva köszöntik egymást. Christian elképzelni sem tudja, mi a helyzet, a kis vörös viszont mindennel tisztában van. Hamarosan fény is derül a dologra: a két apa régről barátok, vagyis hát… többek is annál, de ezt szöszikénk még nem fogja fel.

 

Az út viszont ettől függetlenül folytatódik. Keverednek bele fedélzetmosások, kajacsaták, kergetőzések, majd immár úti céljuk helyszínén fürdetések, komisz viccek és fogadások. Hosszú idő után ismét feltűnik Blake is, akinek szintén lett gyereke, sőt, még egy magán hadserege is…ezt az egészet pedig koronázza a versenyek tömkelege, és egy vörös hajú kis perverz, aki igyekszik minél közelebb kerülni a fiatalabb Chrishez, aki ennek nem túlzottan örül…Lesznek itt:

 

Örömök… „Apu, megnyertem!”

 

Amiket rögtön helyettesít a bánat… „Chris… vége.”

 

Egy találkozás… „Hé, tűnj az utamból!”

 

Ami mindent megváltoztat… „Hasonlítasz valakire.”

 

A felismerés… „Chris!”

 

És egy újabb öröm… „Rég láttalak, Rob!”

 

Ismerkedés… „A nevem Ron.”

 

Elutasítás… „Mégis kit érdekel a neved?”

 

Emlékek… „Szép volt, de elmúlt. És nem bánom…”

 

Kérdések, amikre nem kapsz választ… „Miért… miért hagytál el?”

 

Fogadások… „Én előbb megszerzem magamnak!”

 

Fogadalmak… „Az enyém leszel… mindenképp!”

 

Félelem… „Hagyj békén!”

 

Tények… „Én nem vagyok olyan, mint az apám. Nekem nincs türelmem hozzád!”

 

…Szerelem

vagy

Elutasítás…

 

De végül Ronald Bruce úgyis betöri Christian Emmettet, hiszen mindketten az apjukra ütöttek, talán túlságosan is. Vagy mégsem? Talán Ronnak ez esetben nehezebb dolga lesz, mint eddig bármikor… és Chris nem adja könnyen magát, hiszen mégsem lehet teljesen olyan, mint az apja. De vajon meddig bírja ki az idióta vörös provokálását? És vajon ez a vörös idővel megunja-e a hülye szöszi kóstolgatását? A Vágyak szigete majd megadja a választ!